Cégvezető

 • Gózony Gábor
  Dr. Gózony Gábor
  ügyvezető igazgató
  Telefonszám +36 53 500 140
  Mobiltelefonszám +36 30 977 65 69
  E-mail
  vCard Névjegy letöltése
  Cégvezető, Ügyvezetés
 • Mentes Nándor
  Mentes Nándor
  ügyvezető igazgató
  Telefonszám +36 53 500 140
  E-mail
  vCard Névjegy letöltése
  Cégvezető, Ügyvezetés, Értékesítési vezető ŠKODA, Használtautó értékesítés, Biztosítás, Finanszírozás, Értékesítési vezető Flotta, Flotta értékesítés, Használtautó értékesítés
Hiba történt. Kérjük, töltse be újra az oldalt.

Partnereink.

Vállalatok, amelyekkel együttműködünk.

Vállalat

1977

Az üzem ünnepélyes átadása

Az 1970-es évek végén, a személygépkocsi forgalmazás élénkülésével szükségessé vált a javító kapacitások bővítése. Az AFIT (Autófenntartó Ipari Tröszt) vezetősége az ország több pontján "korszerű" üzemeket épített, így esett a választás Ceglédre is. 1977.07.01 a Ceglédi üzem történetének első történelmi időpontja, az üzem ünnepélyes átadása.

1978

MERKUR és AUTOKER

1978 -hoz kötődik egy újabb lépés, mely a MERKUR által forgalmazott személygépkocsik mellett a haszonjárművek javításával is kibővítette a lehetőségeket, melyet az AUTOKER vállalattal kötött szerződés tett lehetővé. A 3.000 négyzetméteres üzemcsarnok kihasználtsága ezzel a maximumára nőtt. A személygépkocsik javítása mellett -többek között a Škoda típusok javítása is folyt itt- a kishaszonjárművek javításával is kiegészült a tevékenység.

1982

AFIT Tröszt átalakulása

1982 -ben az AFIT Tröszt átalakulása magával hozta a tagvállalatok átalakulási igényét.. A cég az átalakulás után Ceglédi Autójavító Kisvállalatként tevékenykedett tovább. A profil is kibővült, mivel gépjármű átalakításokkal-, személy és kishaszonjárművek szervizelésével s ezek mellett egészen az 5t tehergépkocsi kategóriáig végzett tevékenységet.

1993

MRP

1993 újabb átalakulás, mely az MRP privatizációs lehetőségének következményeként, s a lehetőségek kihasználásával történt. A Kft.-vé alakulás azonban nem csak szervezeti változást hozott, hanem profilmódosítást is, mivel az eddigi járműfenntartó tevékenység mellé kereskedelmi profil is csatlakozott, a cég megkezdte személy- és tehergépkocsik forgalmazását is. A 0 revíziók mellett az átadásra felkészítés és a vizsgáztatás is a telephelyen történt, tekintélyes darabszámban.

2000

Porsche Hungária

2000 Az ezredforduló mérföldkő a cég történetében, mivel ekkor köttetett meg a Porsche Hungaria Kft.-vel, mint a Škoda autótípusok magyarországi importőrével az a máig tartó kapcsolat aminek a következménye egy új minden eddigit felülmúló kihívás lett. Új bemutatóterem épült az épület fő helyén, mely mellé került a szerviz, mely alkalmas a korszerű Škoda típusok vevőszolgálati ellátására.