Ceglédi Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A legjobb autók között a Škoda Octavia
2021.02.23.
Újdonság a ŠKODA-ról

A legjobb autók között a Škoda Octavia

A Vezess és az Autó Magazin által meghirdetett Best Cars szavazás 2021-es kiírásában az alsó-középkategóriás autók között a legtöbb szavazatot Magyarországon a Škoda Octavia kapta.A világ tíz országában meghirdetett versenyben itthon több mint 12 ezren töltötték ki a Vezess és az Autó Magazin kérdőívét. Az olvasók 387 típus közül választották ki kedvenceiket. A Škoda Octavia elsősége megkérdőjelezhetetlennek tűnik, 2018 óta minden évben ez a legnépszerűbb modell az alsó-középkategóriában. Az Octavia 38 választható modell közül lett ismét az első. A Škoda "bestsellerének" negyedik generációja újabb díjra esélyes, hiszen a tekintélyes "Év Autója" ("Car of the Year") díj idei kiválasztottjai között várja a zsűri március elsejei döntését. Európa legrangosabb díja mellett az Octavia a "Magyar Év Autója 2021" díjra is esélyes, az eredményre március végéig várni kell.Több mint hétmillió legyártott példányával a Škoda Octavia a cseh autógyártó legnagyobb darabszámban kiszállított modellje. Legfrissebb változata gazdaságosabb és környezetkímélőbb, mint valaha, mivel a Škoda a modellsorozat történetének legszélesebb hajtásrendszer-választékával kínálja. Az újdonság egyaránt kapható Limousine és Combi kivitelben, gazdaságos benzin-, dízel- és földgázüzemű motorokkal, hálózatról tölthető hibrid (plug-in hybrid) és mild-hibrid technikával, valamint első- vagy összkerékhajtással, míg teljesítménypalettája a 81 kW (110 LE) és 180 kW (245 LE) közötti tartományt öleli fel. Az új nemzedéket elődjéhez képest még érzelemdúsabb és dinamikusabb formavilág, még tágasabb térkínálat és még színvonalasabb kényelem jellemzi, amit a legmagasabb szintű aktív és passzív biztonság, illetve korszerű kapcsolódási funkciók egészítenek ki. Mindemellett a Škoda jellegzetes erénye a kiemelkedő praktikum és az ötletes részletmegoldások tárháza.

A legjobb autók között a Škoda Octavia

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.