Ceglédi Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA AUTO túlteljesítette az európai flottaszintű szén-dioxid-kibocsátási célértéket
2022.02.04.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA AUTO túlteljesítette az európai flottaszintű szén-dioxid-kibocsátási célértéket

A tavalyi évben a ŠKODA AUTO túlteljesítette az Európai Unió tagországaiban, illetve Norvégiában és Izlandon kiszállított autók után mért flottaszintű szén-dioxid emissziós célértéket. A 2021-ben kiszállított összes modell átlagos szén-dioxid-kibocsátási értéke 114,8 g/km volt, ami 3 g/kilométerrel alatta marad az Európai Unió által meghatározott limitnek. A tisztán elektromos járművek megnövekedett aránya különösen csökkentette az átlagos emissziós értékeket, jelentősen hozzájárulva ezzel a célérték teljesítéséhez.A ŠKODA AUTO teljes gőzzel folytatja járműflottájának dekarbonizációját. 2021-ben a cseh autógyártó – a 27 600 plug-in hibrid mellett - közel 43 400 tisztán elektromos járművet szállított ki összesen az Európai Unió tagországaiban, illetve Norvégiában és Izlandon.Sikerrel mutatkozott be a tisztán elektromos ENYAQ iV SUV modellA tisztán elektromos ENYAQ iV SUV modellnek kiemelt szerepe van abban, hogy az Európai Unió országaiban illetve Norvégiában és Izlandon sikerült a flottaszintű szén-dioxid-kibocsátási értékeket teljesíteni. Ezekben az országokban a cseh autógyártó már közel 39 000 járművet adott át ügyfeleinek. 2021-ben a legnagyobb darabszámban eladott elektromos jármű Hollandiában és Csehországban is a ŠKODA AUTO újdonsága volt. Az ENYAQ iV ezen kívül számos nemzetközi díjat nyert, többek között a 2021-es Arany Kormánykerék elismerést. Emellett az ENYAQ iV egyike azon hét modellnek, amely az európai Év Autója verseny döntőjébe jutott. Ennek győztesét a hó végén hirdetik ki.2030-ra még legalább három tisztán elektromos modell érkezikA „NEXT LEVEL - ŠKODA STRATEGY 2030” stratégia részeként a vállalat 2030-ra még legalább három további tisztán elektromos modell bevezetését tervezi, amelyek mind az ENYAQ iV alatt maradnak méret, illetve ár szempontjából is. A piaci körülmények alakulásától függően a cél az, hogy a ŠKODA márka európai értékesítésén belül a tisztán elektromos modellek aránya elérje az 50-70 százalékot. A vállalat célja, hogy a flottaszintű kibocsátási értéket 50 százalékkal csökkentse a 2020-ban mérthez képest.

A ŠKODA AUTO túlteljesítette az európai flottaszintű szén-dioxid-kibocsátási célértéket

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.