Ceglédi Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA FABIÁT jelölték az európai AUTOBEST díjra
2021.10.25.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA FABIÁT jelölték az európai AUTOBEST díjra

A ŠKODA FABIA negyedik generációja az "Európa legjobb autóvétele 2022-ben" címért folyó küzdelem döntősei közé jutott. A 2001 óta évente megrendezett díjkiosztó 32 európai országból származó elismert autós szakújságírókból álló zsűrije a FABIÁT választotta öt másik járművel együtt a végső tesztvezetésekre. A 32 zsűritag az Ausztriában található teesdorfi Fahrtechnik-Zentrumban fog összegyűlni november 24-én és 25-én, hogy kipróbálják az összes döntős járművet. A győztest december közepén fogják kihirdetni. 2002-ben a FABIA első generációja kapta meg az "Európa legjobb autóvétele" címet, míg 2014-ben a harmadik generációja került a döntősök közé, ahogy a KAMIQ és az OCTAVIA is az elmúlt két évben.Az európai AUTOBEST szervezetet 2000-ben alapították és 2001 óta díjazzák az arra érdemeseket. A jelenlegi zsűrit 32 európai ország 32 autós szakújságírója alkotja. A zsűritagok egyenként kiválasztanak három kedvenc járművet az adott év döntőseiből 13 különböző kategóriában, a külső-belső kialakítástól kezdve a gyakorlati használhatóságig, technológiákon és környezetkíméletességen keresztül az árig bezáróan. A kategóriákban különböző pontszámok adhatók, 100-tól 500-ig. Az lesz a győztes jármű, amelyik a maximális 2500-ből a legmagasabb pontszámot kapja.A ŠKODA FABIA negyedik generációja még jobban hat az érzelmekre, dinamikusabb, mint azelőtt és most először a Volkswagen Csoport Moduláris Keresztmotoros Koncepcióján (MQB-A0) alapszik. A FABIA kategóriájában a legtágasabb jármű és kiemelkedő kényelmi funkciókkal, valamint számos új biztonsági és vezetői asszisztensrendszerrel büszkélkedhet. A megszokott márkaminőség, például a kiváló ár-érték arány, a kiemelkedő funkcionalitás és a Simply Clever lehetőségek tárháza miatt ez az autó tökéletes belépőszintű modellnek számít a ŠKODA termékcsaládban. A FABIA hosszabb lett, 4108 mm méretével most először meghaladja a négyméteres határt. A csomagtér, amely már eddig is a legnagyobbnak számított a kategóriájában, további 50 liternyi teret kapott, így most 380 literesre bővülhetett. A Volkswagen Csoport jelenlegi EVO generációs öt benzinmotorja 48 kW-tól (65 LE) 110 kW-os (150 LE) teljesítményt nyújt. A kategóriavezető aerodinamika 0,28-as légellenállási együtthatóval (cd) és az opcionális 50 literes üzemanyagtankkal több mint 900 km hatótávra elegendő a WLTP-ciklusban.

A ŠKODA FABIÁT jelölték az európai AUTOBEST díjra

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.