Ceglédi Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Járműbiztonság: A Caddy öt csillagos értkelést kapott
2022.01.04.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Járműbiztonság: A Caddy öt csillagos értkelést kapott

A Volkswagen Haszonjárművek családjába tartozó Caddy elérte a legmagasabb, öt csillagos minősítést az Euro NCAP legutóbbi töréstesztjén. A konzorcium tesztje alapján az új Caddy nemcsak érezhetően biztonságosabbá vált, hanem már a jelenleg legjobbra értékelt személygépjárművek közé tartozik, és több különböző baleseti helyzetben is kiemelkedően teljesített.A legmagasabb minősítés: az Euro NCAP öt csillagot ítélt a legfrissebb, ötödik generációs Volkswagen Haszonjárművek családjába tartozó egyterűnek. Az új Caddy által elnyert értékelés a legmagasabb minősítés: egy csillaggal több, mint amit az előző generáció elért. A teszt konzorcium által szabott feltételek az évek során egyre nehezebbé és széleskörűbbé válnak.A népszerű Caddy modellből eddig több mint hárommillió darabot gyártottak, és először a jelenlegi, ötödik generáció ért el öt csillagot a teszteken, így nem véletlen, hogy 2021-ben a legjobban értékelt személygépjárművek közé tartozik. A nehezített feltételek ellenére a Caddy személygépjármű változata egyértelműen megmutatta az előző modellhez képest bevezetett fejlesztéseket. Ezzel az A-szegmensben sokkal magasabbra állította a mércét minden riválisa számára.Az Euro NCAP részletes tesztjelentése szerint a Caddy például 84 százalékos eredményt ért el az utasok védelmében a felnőttek, és 82 százalékot a gyermekek esetében. Mi több, a Caddy a járműbe épített biztonsági rendszereket illetően is magas pontszámot ért el, ami hozzájárult a legmagasabb, ötcsillagos értékeléshez. A passzív biztonság terén olyan újdonságok, mint a minden üléssorba épített fejvédő légzsákok (a 2, 5 és 7 üléses járművekben egyaránt), valamint az oldalsó ütközés esetén immár biztosított partnervédelem segítették hozzá a Caddyt az Euro NCAP specifikációk új szintjének teljesítéséhez. Vészhelyzetben a partnervédelmi rendszer felfújja az elöl utazók közötti légzsákot. Ezen kívül a vezeték nélküli átvitelnek köszönhetően a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető, kábel nélküli funkció még a kivehető ülések esetében is működik, és elérhető a Caddyben.A Volkswagen Haszonjárművek sokoldalú Caddy modellje a moduláris keresztmotoros platformon (MQB) alapul, amelyet a Golf modelleknél is használnak.A Caddy modellekben számos új technológiai megoldás is megtalálható - ettől válnak még praktikusabbá, hatékonyabbá és kifinomultabbá.Az Euro NCAP konzorcium (amely az európai autópálya-minisztériumokból, autós szövetségekből, biztosítótársaságok kereskedelmi testületeiből és kutatóintézetekből áll) e hónapban közölte az új személygépjármű modellek biztonságát vizsgáló tesztsorozat eredményét.

Járműbiztonság: A Caddy öt csillagos értkelést kapott

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.