2003

Subtitle

  1. 01. 01. a kereskedésünk életének meghatározó időpontja, a tulajdonosváltozás a cég jövőjére nézve meghatározó volt. A cég új tulajdonosai, a Mentes RT. tagjai között a korábbi, nagy hagyományokkal rendelkező Mentes és Társai Škoda márkakereskedő is megtalálható. A cég több mint 18 éve márkakereskedője a Škoda márkának, így tapasztalatai óriásiak, melyet a többszöri "Év Škoda márkakereskedője" valamint a Škoda gyár által adományozott "LEX best dealer" elismerések is bizonyítanak. 2003. novemberében első lépésként új, otthonosabb Škoda bemutatótermet került kialakításra. 2004-ben következő lépésként a korábbi bemutató-terem átalakításával, egy minden igénynek megfelelő bemutató-terem készült el. A szervíz háttér műszaki fejlesztése révén a Škoda mellett a Volkswagen márka márkaszervize is lett. A személygépkocsik mellett egy újabb márkaként a Weltauto használt autó értékesítéssel bővült tevékenységünk. 2004 től a cég ISO 9001:2008 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A cég 2005-ben és 2006-ban elnyerte az év márkakereskedője címet! Természetesen a tulajdonosok akarata az Önök közreműködése nélkül mit sem ér, így várjuk Önt (Önöket) márkakereskedésünkben Keressen fel bennünket, hiszen a Ceglédi Autóház az Ön Škoda márkakereskedője!
2000

Porsche Hungária

2000 Az ezredforduló mérföldkő a cég történetében, mivel ekkor köttetett meg a Porsche Hungaria Kft.-vel, mint a Škoda autótípusok magyarországi importőrével az a máig tartó kapcsolat aminek a következménye egy új minden eddigit felülmúló kihívás lett. Új bemutatóterem épült az épület fő helyén, mely mellé került a szerviz, mely alkalmas a korszerű Škoda típusok vevőszolgálati ellátására.

1993

MRP

1993 újabb átalakulás, mely az MRP privatizációs lehetőségének következményeként, s a lehetőségek kihasználásával történt. A Kft.-vé alakulás azonban nem csak szervezeti változást hozott, hanem profilmódosítást is, mivel az eddigi járműfenntartó tevékenység mellé kereskedelmi profil is csatlakozott, a cég megkezdte személy- és tehergépkocsik forgalmazását is. A 0 revíziók mellett az átadásra felkészítés és a vizsgáztatás is a telephelyen történt, tekintélyes darabszámban.

1982

AFIT Tröszt átalakulása

1982 -ben az AFIT Tröszt átalakulása magával hozta a tagvállalatok átalakulási igényét.. A cég az átalakulás után Ceglédi Autójavító Kisvállalatként tevékenykedett tovább. A profil is kibővült, mivel gépjármű átalakításokkal-, személy és kishaszonjárművek szervizelésével s ezek mellett egészen az 5t tehergépkocsi kategóriáig végzett tevékenységet.

1978

MERKUR és AUTOKER

1978 -hoz kötődik egy újabb lépés, mely a MERKUR által forgalmazott személygépkocsik mellett a haszonjárművek javításával is kibővítette a lehetőségeket, melyet az AUTOKER vállalattal kötött szerződés tett lehetővé. A 3.000 négyzetméteres üzemcsarnok kihasználtsága ezzel a maximumára nőtt. A személygépkocsik javítása mellett -többek között a Škoda típusok javítása is folyt itt- a kishaszonjárművek javításával is kiegészült a tevékenység.

1977

Az üzem ünnepélyes átadása

Az 1970-es évek végén, a személygépkocsi forgalmazás élénkülésével szükségessé vált a javító kapacitások bővítése. Az AFIT (Autófenntartó Ipari Tröszt) vezetősége az ország több pontján "korszerű" üzemeket épített, így esett a választás Ceglédre is. 1977.07.01 a Ceglédi üzem történetének első történelmi időpontja, az üzem ünnepélyes átadása.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.